Vinarija Volarević

Spoj tradicije, znanosti i tehnologije

Naša vinarija nalazi se u Metkoviću, Put Narone 124, nasuprot vrtnog centra Rasadnik Prud, na glavnoj cesti koja vodi prema Arheološkom muzeju Narona.

Vinarije se prostire na više od 600 m2. Krasi je moderno uređen podrumski prostor, multifunkcionalni prostor za prezentaciju vina i održavanje vinskih radionica i svih ostalih oblika prezentacija, te vanjski prostor s terasom. U sklopu vinarije nalazi se i prostor za degustaciju vina, kao i Wine Shop s komplenom ponudom naših vina.

U našoj vinariji oslanjamo se na najmodernije tehnologije, kontrolirane procese fermentacije te tradicionalne metode odležavanja vina u hrastovim “barrique” bačvama. Spajamo ručnu berbu s najmodernijim tehnologijama, te nastaju vina vrhunske kvalitete.Za stvaranje vina vrhunske kvalitete zaslužna je ručna berba, najmodernija tehnologija te svakodnevna kontrola kvalitete po svjetski priznatim kriterijima.

U sklopu vinarije nalazi se laboratorij koji omogućuje kompletnu analizu vina, što je vrlo bitno za naše enologe kako bi znali u kojem smjeru treba ići u procesu proizvodnje vina

Kontrola kvalitete u vinariji