O nama

Obitelj Volarević

Naša vinska priča započinje 2005. godine strašću i predanošću oca i 4 sina koji već imaju vrlo uspješan i vodeći rasadnik u Hrvatskoj  – Rasadnik Prud. Vrlo se brzo se etabliramo kao jedna od najpoznatijih vinarija u Hrvatskoj, a uspješno plasiramo svoje proizvode i na međunarodna tržišta Sjedinjenih Američkih Država, Singapura, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Švicarske i Belgije.

Naša misija je stvoriti najbolju vinsku priču uz istodobno sljubiljivanje znanosti i tradicije, pružajući tako našim kupcima ukusna i nagrađivana vina u koja je uloženo puno obiteljskog truda i rada. Naša predanost kvaliteti i detaljima rezultira našim izvanrednim, nagrađivanim vinima u kojima mogu uživati svi!

Ključni postupci proizvodnje vina, kao što su obrezivanje, vezivanje i prorjeđivanje grozda, provode se ručno. Cijelo sazrijevanje grožđa pažljivo prati naš obiteljski enolog Josip Volarević kako bi se osigurao najbolji trenutak berbe.

Iznimno se ponosimo kvalitetom koju donosimo za Vaš stol, stvarajući tako smislenu tradiciju za buduće generacije. Nudimo izbor vina bez premca, od jedinstvenih, voćnih inficiranih vina do tradicionalnijih bijelih i crvenih sorti koja će zadovoljiti svako nepce!

Nastojimo postati jedni od najboljih vinara kroz primjenu tradicije, znanja i novih tehnologija. Vjerujemo da proizvodnja vina započinje strašću i ljubavlju prema vinu. Koristeći tradicionalni, praktični pristup proizvodnji vina koji naš talentirani enolog vodi na svakom koraku postupka, ponosno Vam nudimo Vina Volarević!