Obitelj Volarević

Naša vinska priča započela je 2005 godine sa strašću i predanošću oca i 4 sina koji već imaju vrlo uspješan i vodeći rasadnik u Hrvatskoj (https://www.rasadnik-prud.hr/). Vođeni radoznalošću i spremnošću da radimo više napravili smo skok u vinskom poslu i vrlo se brzoetablirali kao jedna od najpoznatijih vinarija u Hrvatskoj. Obiteljska vinarija Volarević uspješno plasira svoje proizvode na tržišta poput Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država, Singapura, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Švicarske i Belgije.
Iznimno se ponosimo kvalitetom koju donosimo za Vaš stol, stvarajući tako smislenu tradiciju za buduće generacije. Nastojimo postati jedan od najboljih vinara kroz primjenu tradicije, znanja i novih tehnologija. Vjerujemo da proizvodnja vina započinje strašću i ljubavlju prema vinu. Strast smo uspješno pretočili u posao koji volimo i na koji smo ponosni. Ponosni smo na odabir najboljih lokacija za vinograd koji je ključ svakog uspjeha te koristeći tradicionalni, praktični pristup proizvodnji vina koji naš talentirani enolog vodi na svakom koraku postupka. Naša predanost kvaliteti i detaljima rezultira našim izvanrednim, nagrađivanim vinima u kojima mogu uživati ​​svi!
Naša misija kao obiteljsko poduzeće je stvoriti najbolju vinsku priču uz istodobno sljubiljivanje znanosti i tradicije, pružajući tako našim kupcima ukusna i nagrađivana gdje je uloženo puno ručnog rada.