VINARIJA VOLAREVIĆ

Da li vinarija mora biti "stara da  stekne ugled i poštovanje?

To se pitanje ne postavlja ako vjerujete da sve što radite mora biti iskreno i s velikom ljubavlju. Prva naša vinarija napravljena je u mjestu Prud, gdje se je punih 6 godina njegovalo vino. Zbog povećavanja kapaciteta  nova vinarija je izgrađena 2016.godine i pred njom je da stvara duh vremena koje dolazi.

Vinarija Volarević
Vinarija Volarević

Lokacija i povijest Vinarije Volarević

Vinarija Volarević se nalazi u Metkoviću,  Put Narone 124, nasuprot vrtnog centra Rasadnik Prud,  na glavnoj cesti koja vodi prema arheološkom muzeju Narona.

Prostire se na vise od 600 m2. Krasi je moderno uređen podrumski prostor, multifunkcionalni prostor za prezentaciju vina i održavanje vinskih radionica i svih oblika prezentacija, te vanjski prostor sa terasom. U sklopu vinarije nalazi se i prostor za degustaciju vina, kao i wine- shop s kompletnom ponudom naših vina.

Spoj tradicije, znanosti i tehnologije

U našoj vinariji oslanjamo se na najmodernije tehnologije, kontrolirane procese fermentacije te tradicionalne metode odležavanja vina u hrastovima "barrique" bačvama. U vinariji Volarević spajamo ručnu berbu s najmodernijim tehnologijama, te nastaju vina vrhunske kvalitete.

U sklopu vinarije nalazi se labaratorij koji omogućuje kompletnu analizu vina, što je vrlo bitno za naše enologe kako bi znali u kojem smjeru trebaju ići u procesu proizvodnje vina.

Vinarija Volarević

Vinogradi Volarević 2016

Vinarija Volarević
Vinarija Volarević
Vinarija Volarević
Vinarija Volarević
Vinarija Volarević
Vinarija Volarević

Vinogradi Volarević